VAN LEEUWEN LAW FIRM heeft zich op de kaart gezet als een multidisciplinair, onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor dat uitblinkt in klantgericht denken. Het verhaal van MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN is er een van kansen grijpen, doorzettingsvermogen, en bovenal, ondernemerschap. De advocaat deelt het graag met u.

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN levert kwalitatief hoogwaardig juridisch advies zoals de traditionele advocatuur. Dat combineert hij met de vaardigheden, de ondernemende benadering en de technologische ondersteuning voor complexe projecten van forensische consultants. Net als bedrijfsjuristen werkt hij samen met andere disciplines, zoals finance, tax, strategy, compliance, audit, risk management, marketing en HR.

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN luistert naar wat écht belangrijk is en biedt praktisch en persoonlijk advies op maat in een voortdurend veranderende wereld. Dat vereist een verfrissende manier van denken, een diepgaand inzicht in nieuwe technologieën en voldoende bewezen ervaring. De advocaat gelooft dat opportuniteiten ontstaan waar kennis gedeeld wordt.

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN is klantgericht, speelt kort op de bal en spreekt eerlijk in een taal die u begrijpt. De advocaat creëert zin, geen onzin. VAN LEEUWEN LAW FIRM staat voor toegankelijkheid, een open cultuur en een pragmatische bullet point aanpak.

Vanuit zijn kantoor in Utrecht-Stad fungeert MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN als een extensie van uw team. Hij verkiest een hechte cliënt-advocaatrelatie, terwijl zijn hyperprofessioneleaanpak tot uitstekende prestaties leidt.

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN staat voor integriteit, authenticiteit en consistentie. Zijn missie bestaat erin onderbouwde oplossingen te vinden vanuit zijn voortreffelijk juridisch inzicht én sterk zakelijk instinct. Zo overtreft hij verwachtingen, levert hij consistente resultaten en smeedt hij langdurige relaties met zijn cliënten.


EN | NL | FR | PL | TR | PK